Doa.

N skrg apa yg ang nmpk, ang kena yakin yg allah tunjuk kn suma tu

 

Mmg kita xdpt direct exactly mcm yg kita mintak, xdak rasa rindu apa suma tu.. kita la kena usaha buang rasa tu jauh2

 

Allah uji kita ngn opposite sex ja ang tau..tu kelemahan manusia.. kita kena dekat kn diri lagi ngn allah tuk lupa kn lelaki..

 

Bgn solat mlm, baca quran..

 

Bg ati tenang..nangis ka apa ka, suma ngadu kat allah.. ckp mcm ang dok ngadu kat aku ni dlm doa ang..allah tu dia suka gila kalu kita ngadu kat dia ja..

 

Allah ni dia jeles taw kita ngadu kat org lain selain dia, sbb dia yg jdi kn kita,.kita ni dia punya..jd kita la kna balik kt dia..

So setakat ni aku rasa yg perlu ang buat tuk tenang, ang kena betul2 yakin yg apa yg jd ni hint dari allah..

 

Dia lg syg ang dr mak ang syg ang, so dia tunjuk apa yg perlu ang nmpk.. dia makbulkan doa ang melalui cara ni..

 

Ang klu rasa x kuat tahan rasa syg kat reza, n klu perlu stop kwn ngn dia, stop la.. drpd ang jadi mcm ni, lg sedih..

 

Bukan x kwn sbb bnci, tp sbb kita taw kita x mampu..

 

Buat pa kita seksa diri kita..

 

Ya, aku tak mampu. Betul. I don’t hate you, but I’m not strong enough.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s